Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση βλέποντας αυτό το αποτέλεσμα!
Αποστολή εξετελέσθη!
Τα καπκέικς μου έτοιμα για φάγωμα!
Η συνταγή του κέικ είναι ένα απλό βανίλιας, συνταγή της μαμάς.
Υλικά
για το κέικ
110γρ. βούτυρο
3/4 κούπας ζάχαρη
1 αυγό
1 βανίλια
ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι
1 1/4κούπας αλεύρι
1 1/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κούπα γάλα
για την επικάλυψη
200γρ. τυρί philadelphia
100γρ. κρέμα γάλακτος
2-3κ.σ. άχνη ζάχαρη
(χρώμα ζαχαροπλαστικής)
Χτυπάμε στο μίξερ πρώτα το βούτυρο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνουμε το αυγό.
Προσθέτουμε τη βανίλια και το ξύσμα.
Ενώνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Το βάζουμε στα ειδικά θηκάκια κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180ο.
Αφού κρυώσουν τα διακοσμούμε με την παρακάτω κρέμα:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. και το βάζουμε για 10 λεπτά στο ψυγείο.
Για τη διακόσμηση χρησιμοποιούμε κορνέ ή ένα μαχαίρι.
Λοιπόν...; Πως σας φάνηκε?
Αποστολή εξετελέσθη!
Τα καπκέικς μου έτοιμα για φάγωμα!
Η συνταγή του κέικ είναι ένα απλό βανίλιας, συνταγή της μαμάς.
Υλικά
για το κέικ
110γρ. βούτυρο
3/4 κούπας ζάχαρη
1 αυγό
1 βανίλια
ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι
1 1/4κούπας αλεύρι
1 1/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κούπα γάλα
για την επικάλυψη
200γρ. τυρί philadelphia
100γρ. κρέμα γάλακτος
2-3κ.σ. άχνη ζάχαρη
(χρώμα ζαχαροπλαστικής)
Χτυπάμε στο μίξερ πρώτα το βούτυρο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνουμε το αυγό.
Προσθέτουμε τη βανίλια και το ξύσμα.
Ενώνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Το βάζουμε στα ειδικά θηκάκια κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180ο.
Αφού κρυώσουν τα διακοσμούμε με την παρακάτω κρέμα:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. και το βάζουμε για 10 λεπτά στο ψυγείο.
Για τη διακόσμηση χρησιμοποιούμε κορνέ ή ένα μαχαίρι.
Λοιπόν...; Πως σας φάνηκε?
τώρα είμαι και στο FB
"like" to me!