Metallic


Μία γενιά που ψάχνει να ξεχωρίσει γιατί είχε γίνει μια απ' τα ίδια. Στην αναζήτηση του ξεχωριστού, κάπου στη μέση των '80s (που εμείς οι 30άρηδες αηδιάσαμε) και την εξιδανίκευση των στολών του μέλλοντος, των μετακινήσεων με αεροπλανικά αυτοκίνητα και των ταινιών επιστημονικής φαντασίας κάποιοι βρήκαν όμορφο και γοητευτικό το να ντυνόμαστε σαν με αλουμινόχαρτο.
Όταν κάπου στα '90s διάβαζα στη σούπερ Κατερίνα ότι σε 20 ή 30 χρόνια θα ντυνόμαστε κάπως έτσι, απορούσα. Σκεφτόμουν πως"εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω ποτέ κάτι τέτοιο..." Και ότι "ποιος θα μπορούσε να ντυθεί έτσι...!"


Anyway, ήρθαν όμως και κάποια σαν τα adidas superstar που μας έβαλαν το τρεντ αυτό στη ζωή μας, αναθεωρήσαμε και μας έκαναν να τα θέλουμε απελπισμένα...

Βέβαια, ο σκοπός του ποστ αυτού δεν ήταν η ένδυση και η υπόδηση αλλά να σας πω για τα -καλά, κακά- νέα αναφορικά με τα κραγιόν. Εννοείται αυτός ο τομέας δεν έμεινε ασυγκίνητος από την μεταλλιζέ τάση. Πάνε για λίγο στην άκρη τα nude και τα ματ και τη θέση τους παίρνουν οι μεταλλικές αποχρώσεις. Το πιο αγαπημένο όμως των ξένων μπλόγκερ είναι αυτό το μεταλλικό ροζ-ροδακινί της εταιρίας jouer.

θα το φορούσατε;
Created by All4blogs.gr