Honeymania Cream Body Scrub -guest post by Blushing Loves

Σήμερα η tBeautyQueen έχει τη χαρά να φιλοξενεί μία από τις καλύτερες Ελληνίδες beauty bloggers, με αναγνώστριες από όλο τον κόσμο που την εμπιστεύονατι με κλειστά τα μάτια (και όχι άδικα) την Ειρήνη BlushingLoves!
Δοκιμάζει προϊόντα από τη σειρά Honeymania της The Body Shop και μας λέει αναλυτικά την άποψή της στο πόστ που ακολουθεί :

"Όταν η αγαπητή T The Beauty Queen μου ζήτησε να γράψω ένα guest post η χαρά μου ήταν απερίγραπτη! Πρώτον γνωριζόμαστε από τα πρώτα βήματα του blogging και δεύτερον την εκτιμώ αφάνταστα (thank you girl!). Από την άλλη το βρήκα μια καταπληκτική ευκαιρία για να σας μιλήσω (για ακόμη μια φορά!) για το αγαπημένο μου κατάστημα σε προΐόντα περιποίησης σώματος που δεν είναι άλλο από το The Body Shop και το The Body Shop Honeymania Cream Body Scrub.
Βλέπεις το 2013 ήταν η χρονιά του μελιού, ναι όπως το ακούς! Ο Marc Jacobs λάνσαρε άρωμα με μελισσούλες, το Nuxe Reve De Miel ήταν στα χάι του με μεγαλύτερη φαν την υπογράφουσα και η The Body Shop φυσικά λάνσαρε μια ολόκληρη μόνιμη σειρά αφιερωμένη στο μέλι, γνωστή και ως Honeymania. Όταν πρωτοεμφανίστηκε η σειρά το πρώτο που δοκίμασα ήταν το Honeymania Body Butter το οποίο περιλαμβάνει (όπως και ολόκληρη η σειρά άλλωστε) αγνό μέλι από το Δίκαιο Εμπόριο με κοινότητες του τροπικού δάσους της Αιθιοπίας με αγριολούλουδα. Πληροφορίες από την ίδια τη The Body Shop αναφέρουν ότι χρειάζονται 100 μέλισσες και 50.000 αγριολούλουδα για να παρασκευαστεί ένα προϊόν της σειράς και για να απολαύσεις εσύ τα οφέλη! Καταπληκτικό; Επανέρχομαι ωστόσο στο body butter και στην εξαιρετικά ενυδατική και πλούσια βουτυρώδη σύνθεση του η οποία ενυδατώνει σε βάθος και είναι ιδανική για την περίοδο του χειμώνα που το δέρμα μας αργεί να προσαρμοστεί με το κρύο και ξηραίνεται ( άκουσον άκουσον!). Παρά ταύτα το άρωμα του το βρήκα ιδιαίτερα γλυκό, ενώ μου θύμιζε έντονα χειμωνιάτικο πρωινό με μέλι και γάλα, χμμ όχι και τόσο του γούστου μου. 

Το The Body Shop Cream Body Scrub όμως είναι μια άλλη ιστορία, γιατί το συγκεκριμένο μυρίζει θεϊκά ενώ συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία το μέλι με τα αγριολούλουδα, διαθέτει πιο όξινο και έντονο λουλουδένιο άρωμα ενώ παράλληλα δεν μοιάζει στο ελάχιστο με τα υπόλοιπα βούτυρα σώματος της The Body Shop εφόσον η σύσταση του είναι ιδιαίτερα κρεμώδης και ενυδατική προσφέροντας ήπια απολέπιση και ενυδάτωση ταυτόχρονα. Το πιο πρωτοποριακό ωστόσο είναι ότι μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνό δέρμα, φαντάσου λοιπόν απολέπιση με τοσοδούλικους μικροκόκκους, διέγερση της μικροκυκλοφορίας και ενυδάτωση στα χέρια σου ή στο σώμα σου στο λεπτό και με ένα άρωμα φανταστικό! Αργότερα μπορείς να το ξεπλύνεις με νερό ή με κάποιο καθαρό cotton cloth και είσαι έτοιμη! 

Από την άλλη μπορεί να εθιστείς υπερβολικά (ονόματα δεν λέμε, καταστάσεις δεν θίγουμε) και να ανοίγεις το πλαστικό διάφανο βάζο με το έντονο πορτοκαλοκίτρινο καπάκι  κάθε τόσο και λιγάκι για να το μυρίζεις και να φθάνεις σε κατάσταση Ζεν. ;) "



Created by All4blogs.gr