WELLA Professionals | ELEMENTS

Σαν Beauty Queen, ξέρετε, αγαπάω τα μαλλιά... Μία νέα σειρά ήρθε να με ξεσηκώσει και να δώσει "κάτι" στην ιεροτελεστία του λουσίματος. Η Wella κάνει δυναμική είσοδο στα φυσικά προϊόντα και στα χωρίς parabens με τη νέα σειρά ELEMENTS, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα. Σαμπουάν, κοντίσιονερ, μάσκα και μαλακτικό σπρέι.
Βρέθηκαν στα χέρια μου τα τρία από τη σειρά αυτή, σε travel size, και φυσικά τα δοκίμασα αμέσως! Η πρώτη επαφή έγινε φυσικά με το σαμπουάν το οποίο ήταν πραγματικά σαν μέρος αρωματοθεραπείας. Ένα δροσιστικό άρωμα που θυμίζει περιποίηση σε κάποιο σπα!
Η αλήθεια είναι πως το άρωμα της σειράς προέρχεται από το ψηλότερο και το πιο ανθεκτικό δέντρο του Αμαζονίου, το Καπόκ και τα αρωματικά άνθη βρομέλιες που φυτρωνουν στο δέντρο.
Τα Elements περιέχουν το σύμπλεγμα NuTree το οποίο είναι εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα δέντρου, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στη μείωση της φθοράς της τρίχας ενώ οι αντιερεθιστικές του ιδιότητες εξισορροπούν και βοηθούν στην ηρεμία του τριχωτού της κεφαλής. Το φυσικό εκχύλισμα δέντρου συμπληρώνεται από πανθενόλη, γνωστή ως προβιταμίνη Β5 που εισχωρεί βαθιά στην τρίχα για την αποκατάσταση της εσωτερικής κυτταρικής δομής της κερατίνης και αιχμαλωτίζει τη φυσική της υγρασία. Η κερατίνη, μία πρωτεΐνη που είναι το βασικό συστατικό των μαλλιών, προστατεύεται με τα Elements έως και δέκα φορές δίνοντας υγιή, ενυδατωμένα και λαμπερά μαλλιά.
Το σαμπουάν αναζωογόνησης : αναπληρώνει την υγρασία των μαλλιών, θρέφει την τρίχα από τη ρίζα μέχρι την άκρη, καθαρίζει πραγματικά και δεν περιέχει θειικά άλατα και parabens.
Η μαλακτική κρέμα αναζωογόνησης : Ενδυναμώνει κάθε ίνα των μαλλιών από το εσωτερικό, διατηρεί τη φυσική ζωντάνια των μαλλιών και δεν περιέχει parabens.
Η μάσκα αναζωογόνησης : Πολύ να ανάλαφρη θεραπεία που επανορθώνει εντατικά και διατηρεί τη φυσική εσωτερική δομή και τη δύναμη των μαλλιών και αυτή δεν περιέχει parabens.
Το σπρέι contitioner χωρίς ξέβγαλμα : Ξεμπερδεύει τα μαλλιά, τα περιποιείται και τα προστατεύει από την καθημερινή φθορά, ενώ χρησιμοποιείται σε νωπά μαλλιά και παρέχει ελαφρύ κράτημα. Επίσης χωρίς parabens.

Θα θέλατε να τα δοκιμάσετε;;;
Τώρα μπορείτε γιατί η tBeautyQueen.gr έχει διαγωισμό ΕΔΩ!!!
Created by All4blogs.gr