προσφορές προ εκπτώσεων!

Τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 ξεκινάνε οι επίσημες εκπτώσεις στα καταστήματα της περιοχής μας (νομίζω κ σε όλη την Ελλάδα). Μέχρι τότε όμως υπάρχει και η φάση των προσφορών όπως αυτη που έχουν το sephora Ρόδου και το H&M.

Sephora Ρόδου
Happy Hour με 25%
από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ καθημερινά (καλύτερα, γιατι το πρωί με τη ζέστη δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις!).
και 30% σε όλα τα sephora και priorities
όλη την ημέρα.
Εχώ πέρασα από κει χθες και οι κοπέλες με ενημέρωσαν πως τα lip gloss ήταν σε 50% off.





Λίγο νωρίτερα ήμουν στα H&M όπου έχουν 10ήμερο προσφορών. (Αυτά που βλέπετε στη φωτο με 3 ευρώ είναι από το τμήμα των παιδικών που δεν είχε πολλές προσφορές. 1ευρώ έκανε ένα πολύ ωραίο δακτυλίδι που πήρα).

Τα αρνητικα: 
-την ώρα που ήμουν στα Η&Μ είχε κρουαζιερόπλοιο και το μαγαζί ήταν γεματο με Ρώσσους τουρίστες που καθε άλλο παρα διακριτικοί ήταν (φωνες- σπρωξίματα-δοκιμαζαν μες τη μέση).
-στο τέλος υπήρχε μόνο ένα ταμείο ανοιχτό  (στο  Η&Μ) και γινόταν πανικός. Λούζονται και αυτοί οι ξένοι με το αντηλιακό και κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.
(ας μη μιλήσω για τον εκνευρισμό των πωλητριών)
-στο sephora είχε επίσης κόσμο, αλλά πιο πολιτισμένα τα πράγματα. Είχε 'ομως πέσει ένα μπουκάλι σαμπουάν στο πάτωμα κ δεν είχε πάρει είδηση κανείς για να καθαρίσει.

Τα θετικά:
ΚΑΛΑ, το συζητάς??? θες παραπάνω θετικά από τις χαμηλες τιμές???

Καλά ψώνια!


Created by All4blogs.gr