ANEW reversalist Giveaway

Τη Δευτέρα  26 Μαΐου παρακολούθησα την παρουσίαση των νέων προϊόντων για το καλοκαίρι 2014 της AVON που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο. Απευθυνόταν σε leaders, αντιπροσώπους και πελάτες της εταιρίας. Στην κλήρωση που έγινε στο τέλος της βραδιάς είχα την τύχη να κερδίσω! Τι; Τη νέα θεραπεία της ANEW (το τοπ χαρτί της AVON, που αγγίζει high end εταιρίες) τη Reversalist complete renewal.
Έχει την τεχνολογία  Tri-Elastinex που αναδομεί, αναγεννά, ανανεώνει και απαλύνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε δευτερόλεπτα.
Η πρακτική της συσκευασία την κάνει εύχρηστη και εύκολα μεταφερόμενη ακόμη και στην καθημερινή σας τσάντα.
Θέλω λοιπόν μία αναγνώστρια της tBeautyQueen.gr ηλικίας 35+  να τη δοκιμάσει και να μας πει τα αποτελέσματα! Τρέξτε λοιπόν στο Facebook, κάντε like στη σελίδα μου, κοινοποιήστε και κερδίστε μετά από κλήρωση στις 17 Ιουνίου 2014 την ANEW Reversalist complete renewal.
Για εσάς που θέλετε να καταπολεμήσετε τις ρυτίδες, για εσάς που θέλετε να κάνετε ένα δώρο στη μανούλα σας ή στη φίλη σας αρκεί μετά τη δοκιμή να μου στείλετε ένα e-mail με τις εντυπώσεις που σας άφησε! Θα δημοσιευθεί στο blog μου ως review.

Την εντόπισα και στο mirror Απριλίου, αλλά και στο παρακάτω βίντεο promo της εταιρίας.
https://www.youtube.com/watch?v=_S5YK-94DpU

Καλή  Επιτυχία!!!!
Created by All4blogs.gr