Τα καλύτερα ροζ που βρήκα στην O.P.I

Αναζητώντας το πιο hot ροζ βερνίκι νυχιών έφτασα μέχρι την πηγή! Ένας μαγικός χώρος, αφιερωμένος στην αισθητική άκρων με τις κορυφαίες εταιρίες περιποίησης, όπως OPI, alessandro, china glaze και πολλές πολλές ακόμη.
Έλενα και Γιώτα
Η ιδιοκτήτρια του χώρου και nail expert κα Έλενα Χίου με συμβούλεψε και μου μετέδωσε τις γνώσεις γύρω από την ειδικότητα της.
Στο θέμα μας τώρα... Τα βερνίκια της O.P.I τα ξέρουμε και τα αγαπάμε όλες μας. Προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, που ανεβάζουν τον πήχη στην υπηρεσία του μανικιούρ-πεντικιούρ και προτιμώνται από τα καλύτερα nail salon. Η δική μου έρευνα επικεντρώθηκε στα καλύτερα ροζ μανό, όλα αυτά που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον!
Με τη σειρά στη φωτογραφία είναι τα εξής:
-strawberry margarita
-shorts story
-you're a pisa work
-hey baby
-elephantastic pink
-ate berries in the canaries

Ερωτεύτηκα όμως. Η νέα σειρά NEON της O.P.I έχει ένα υπέροχο μωβ χρώμα. Ε, αυτό είναι στη wish list μου!
 push and pur-pull
Η σειρά περιλαμβάνει 6 φωσφοριζέ χρώματα, τέλεια για το καλοκαίρι!! Το μυστικό σε αυτή τη σειρά είναι το λευκό μανό που λειτουργεί σαν βάση για προστασία του νυχιού, αλλά και φανταστική απόδοση των NEON (Όλα τα χρώματα neon πρέπει να χρησιμοποιούνται με τη λευκή βάση,έχει να κάνει καθαρά με τη σύνθεση των βερνικιών αυτών).
Μην ξεχάσω να σας πω και για τη νέα σειρά με τα pastel χρώματα της κατηγορίας των μόνιμων υλικών, τα soak off gel, αλλά και τις ανώτερης ποιότητας κρέμες χεριών και σώματος Avojuice με φρουτένια αρώματα!
Αυτά τα λίγα από τη μικρή επίσκεψη μου στον γυναικείο παράδεισο...!
Ποιο ροζ είναι πιο κοντά στα δικά σας γούστα;;;
Σας φιλώ!
Created by All4blogs.gr