Korres Summer Cheeks

Όταν ενημερώθηκα για το μοναδικό-ανεπανάληπτο-φανταστικό-υπέροχο-καταπληκτικό-θαυμάσιο-αξιόλογο (στοπ) πακέτο του KORRES από την αγαπητή blushing loves με τα τρία κρεμώδη ρουζ στην τιμή του ενός, έτρεξα αμέσως. Στην κυριολεξία. Μπαίνω στο φαρμακείο, δεν πρόλαβα να πω "γεια σας" και το μάτι μου έπεσε στα δύο τελευταία σετ που είχαν μείνει. Αρπάζω το ένα, πάω στο ταμείο, €9,80. Γεια σας, γεια σας.
Είναι η πρώτη μου επαφή με τα συγκεκριμένα ρουζάκια και μπορώ να πω πως έμεινα αρκετά ικανοποιημένη. Το σετ περιλαμβάνει τις αποχρώσεις PEACH, PINK και NATURAL το οποίο και φόρεσα σήμερα όχι σαν ρουζ αλλά επειδή η απόχρωση του είναι πιο καφετί το βρήκα ιδανικό για contour και στάθηκε από καλό έως αξιοπρεπές.
Τα άλλα δύο είναι δύο πολύ συμπαθητικά χρώματα που πιστεύω ταιριάζουν σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορούν να φορεθούν και σαν κραγιόν. Pourquois pas? Σαν κρεμώδη που είναι έχουν ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα (όχι λάμψη-highligter) δίνουν την όψη του αλαβάστρινου δέρματος. Τα απλώνω με το χέρι και το βρίσκω πολύ βολικό. Αρχικά ταμποναριστά και μετά με κυκλικές κινήσεις και έχω ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.
Την προλάβατε αυτή τη σούπερ προσφορά; Ποιο σας αρέσει περισσότερο;;;
Σας χαιρετώ και σας φιλώ! Καλό Σ/Κ!
Created by All4blogs.gr