Last week...

Την εβδομάδα που πέρασε η αντηλιακή προστασία ήταν ένα σημαντικό θέμα, ειδικά μετά το ποστ, στο οποίο έμαθα διάφορα για τον SPF.Συνεπώς, το bronzer είναι από τα σημαντικότερα προϊόντα στο μακιγιάζ ώστε να μπορώ να δίνω χρώμα στο χλωμό μου πρόσωπο, που και λόγω των αντηλιακών και του καπέλου που πάντα φοράω στη θάλασσα δεν παίρνει χρώμα.
Τα χρωματιστά μολύβια της seventeen είναι η πρακτική αλλά και με πολύ όμορφο αποτέλεσμα λύση για το καλοκαιρινό μακιγιάζ, για χρώμα αλλά και καθόλου φορτωμένο αποτέλεσμα. (Νο17, Νο37).
Λατρεύω το μακιγιάζ με στοιχεία λάμψης και ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Στα ζυγωματικά προσπαθώ να "λαμπυρίζω" περισσότερο τις απογευματινές-βραδυνές ώρες παρά το πρωί, αν και αν είναι με το σωστό μέτρο (ποσότητα) πάλι είναι εντυπωσιακό ακόμη και στο φως του ήλιου. Αυτό που δεν θέλω να σταματήσω να κάνω είναι να δίνω λάμψη στο κάτω τόξο του φρυδιού και σ' αυτό ο σύμμαχος μου είναι η nylon σκιά της MAC. Για το αγαπημένο cateye δεν χρησιμοποιώ κάποιο gel ή υγρό προϊόν, αλλά τη σκιά typographic της MAC. Για έντονες βλεφαρίδες η lashGASM είναι τόσο όσο. Λεπτό βουρτσάκι και πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα.
Το λευκό μολύβι δίνει ξεκούραστο βλέμμα και πραγματικά το χρειάζομαι τις τελευταίες ημέρες. Στα νύχια χρησιμοποίησα μία άγνωστη σε μένα εταιρία τη my color στο No 21. Για να δώσω ένα πιο προσωπικό τόνο, έκανα και ένα nail art όπως σας έδειξα και στο instagram

Την εβδομάδα που πέρασε άκουσα πολύ το νέο cd Rhodes Experience του Τάσου Γιασιράνη, με μουσικές από τα καλύτερα clubs του νησιού. 
Ενώ απόλαυσα ένα υπέροχο δείπνο στο Rodos Park Hotel δίπλα στην πισίνα, παρέα με υπέροχες φωνές.

Την  Κυριακή, έεελιωσα στη θάλασσα, και διάβασα περιοδικά που είχα πολύ καιρό να διαβάσω...! Τα οποία είχαν και ενδιαφέροντα δωράκια για τους αναγνώστες τους.


Πως περάσατε εσείς αγαπητές μου;
Created by All4blogs.gr